Alohaa.
 
Kom just hem efter att ha lunchat/frukostat/brunchat/fikat på Vurma vid fridhemsplan. Helt fantastiskt ställe, supergod mat! Kryllar dock av nykläckta bebisar och lattemorsor. Men, I don't blame them, det är ett tecken på att le food is good.
 
Det har varit så fantastiskt väder idag, en sån dag som man kommer ihåg. Det känns som att Stockholm spelar mind-games med mig. Levererar en helt overkligt härlig dag, får mig att gå till ställen som mälarpaviljongen (!!!!) där man vill sitta varje dag för resten av sitt liv.
 
Som tur är var dagen inte helt perfekt pga idioter i trafiken. JESUS! Det börjar med att en kostymnisse tutar på mig och Linnea när vi går över gatan (det är grönt för oss). Jag ser hur han är stressad och viktig (enligt sig själv) och har tålamod = 0. Hoppas att hans dåliga karma ger honom ett stenskott i rutan idag, eller att han missade sitt möte eller spillde kaffe på sin iphone. Asshole.
 
Jag och Linnea cyklar hem. Glada, nöjda, mätta, bakis. Jag cyklar på vänster sida av vägen i cirka tre sekunder för att kunna ta mig upp för min gata när idiot nr 2 bromsar in i en röd (FUL) jävla volvo, vevar ner rutan och säger med en idiotförklarande ton; Vad tänker du när du cyklar på den vänstra sidan av vägen? Han svänger sedan in på en uppfart några hus längre fram. Det första jag tänker är att jag ska cykla efter honom och peka fuckyou (vilket jag gör i smyg) men inser sedan att det är lönlöst och cyklar svärande för mig själv hem. Väl hemma känner jag mig inte tillfreds. Vill sätta dit honom. Så då kommer jag på den sjukaste och roligaste grejen någonsin. Jag tänker lägga en lapp i hans brevlåda, så här ska det stå:
 
Kära civila trafikpolis.
 
Tack för din anmärkning om att jag körde på fel sida av vägen. 
Jag hoppas att du fortsätter med dina anmärkningar och lär upp de stackars invånarna i Spånga med samma nedlåtande ton i rösten (mycket effektivt). 
Som svar på din fråga angående vad jag tänkte när jag körde på vänster sida kan jag berätta att jag just var påväg att svänga upp på min gata (vänster sida) där mitt hus ligger. Återigen, tack för att du förstörde min eftermiddag. Cheers, you fucking DICKHEAD. May the forces of the besserwissers in Sweden be with you always. You are a true hero.